AdventuresEverywhere
HITS at Saugerties #1
2018. augusztus 17., péntek

Nagy várakozások előzték meg az indulást, ugyanis ez az első verseny, ami messzebb van a lovardától és amelyen először vesz részt W. Jn. évek óta visszajár ide, olyan ez a hely neki, mint a második otthona. A helyzet nehézségét inkább a hat-hét órás út adta a babával, hogy mennyire fogja bírni.

Szóval szerdán indultunk fél 12 körül és csak mentünk és mentünk… Ahogy Jn. mesélte mindenkinek: 1 baby, 2 cars, 3 dogs, 4 horses and 4 humans. A felosztás az volt, hogy én voltam Jn.-el, W.-el és Cayman-el a nagy kocsiban, mögöttünk a négy ló. Utánunk másik kocsiban A. és C., na meg a két kutya: Lion és Sebastian. Meg egy rakat cucc.
Szerencsére a baba kb. egész végig aludt, így nem kellett hátraülnöm mellé. Egyetlen megállónk volt csak: Betlehemben, PA, egy outdoor plaza mellett álltunk meg ebédelni és egy kicsit nyújtózkodni. Végül fél hét körül érkeztünk meg a verseny területére, ahol a többiek kipakolták a lovakat meg a lovas cuccokat, én pedig magamra kötöttem a babát és felfedeztük a terepet. Nagy sokára végeztek a többiek, úgyhogy előbb Jn.-el kipakoltunk a bőröndöket a hétvégére foglalt házba, majd mindnyájan beültünk a Miss Lucy's Kitchenbe vacsorázni. Végül visszamentünk a házba, elosztottuk a szobákat, meg szétpakoltuk a cuccokat és elmentünk aludni.

Csütörtökön, miután a lányok reggel elrendezték a lovakat, 9 körül elmentünk a Village Dinerbe reggelizni. Olyan sonkás omlettet kaptam… baromi finom volt és a többieké is nagyon jól nézett ki. Reggeli után átmentünk a Kingstonban levő Walmartba bevásárolni. Aztán az egész napot a házban töltöttem a babával, míg a többiek a versenyre készültek, mert túl meleg volt ahhoz, hogy megérje a kicsivel kimenni. Végül J. is megjött és miután a lányok lefürödtek, 7 után elmentünk bővült társasággal vacsorázni a Red Onion étterembe. Miután visszamentünk a házba, még beszélgettünk egyet, meg a kutyák szórakoztattak minket, majd mindenki aludni tért, hiszen másnap kezdődött a verseny.

Péntek reggel 8-kor ébresztett az ébresztő, de az értesítések között olvasottak szerint már fel kellett volna kelnem, ugyanis a baba már ébren volt, így hát két perc alatt magamra kaptam valami és még "csukott" szemmel mentem vigyázni rá, hogy a többiek tudjanak menni, hiszen 9 után már kezdődött a verseny. 11-kor Jn. írt, hogy fél óra múlva jön értünk, készüljek el. Készülődés közben egyszer csak észre vettem, hogy Lion nincs sehol, kívülről pedig kutyaugatást hallottam. Kinéztem, a drága pedig kint volt, valahogy kiszökött. Gyorsan fogtam a táskában talált szárított pulykahusit, hogy azzal csalogassam be. Nagy nehezen sikerült. 3 utánig voltunk a versenyen, de nagyon fülledt volt az idő a közelgő eső miatt, így J. visszavitt minket a házba és milyen jól is tettük, hiszen fél-egy órára rá leszakadt az ég. J. hat körül megjött, úgyhogy ráhagytam a babát, had legyenek kettesben, majd a többiek is lassan megérkeztek. Vacsorára házi készítésű hamburger és hot dog partit rendeztünk, majd beszélgettünk és aztán 10 után mindenki ment aludni.