AdventuresEverywhere
First meeting
2018. július 27., péntek

Pénteken reggel mindenki máskor hagyta el a kollégiumot attól függően, hogy kinek hol lakik a családja. Nekem 9-kor indult a buszom, de akik maradtak is, mindenkinek 8:40-kor kellett elhagynia a szobáját. Mielőtt felszálltam a buszra, elköszöntem P.-tól és megígértük egymásnak, hogy majd írunk, ha a másik közelében leszünk. 9 után nem sokkal el is indultunk Washington DC felé. Az út a térkép szerint nagyjából 5 óra volt, de sokunk kérésére dél körül egy pihenőhelyen megálltunk enni. Én a Burger King-ből rendeltem és amikor megkérdezték, hogy mekkora méretű italt szeretnék, rávágtam, hogy a közepeset, erre elém raktak egy otthon nagy méretnek számító poharat. Húsz perc múlva indultunk is tovább, de mivel beállt az autópálya, ezért már az első megállóhelyre (ahol egy lány szállt ki) is egy órás csúszással érkeztünk meg.

A második megállónál kb. a busz fele leszállt és olyan jó volt nézni, ahogy a családok és a gyerekek üdvözlik az au pairüket. Ki táblával, ki lufival, de mindenki egy hatalmas mosollyal és öleléssel üdvözölte az újonnan érkezőket. Aztán tovább indultunk. Egy egy órás út állt előttünk, mi pedig az eddigi egyesüléseket látva elkezdtünk nagyon izgulni. Még a buszsofőr is érezte rajtunk az izgalmat és a feszültséget, úgyhogy nekiállt minket szórakoztatni, így ez az idő is viszonylag gyorsan eltelt. 

Mikor leszálltunk, rögtön J.-t kerestem a szememmel, mert korábban Jn. már megüzente, hogy ő nem tud jönni, ugyanis az unokaöccséért kellet elmennie a repülőtérre. Végül megtaláltam őt is, megöleltük egymást és mentünk a cuccaimért, hogy indulhassunk hazafelé. Újabb egyórás útnak néztünk elébe, ami alatt akadozva, de beszélgettünk és viccelődtünk. Hazaérve Jn.-el is megöleltük egymást, N.-val is megismerkedtem, majd Jn. a kezembe nyomta a babát. 

Kis idő múlva megbeszéltük, hogy rendelünk pizzát, amiért majd kicsit később elmegyünk. Így is volt, miután W. evett, útra keltünk és az eső után kisütőtt a nap és láttunk szivárványt. Frederickbe 15-20 perc az út, addig beszélgettünk, a pizzéria előtt pedig N. bentmaradt a kocsiban a babával, míg mi bementünk az előre rendelt pizzákért. Otthon ettünk, majd megnéztük Jn. javaslatára az Apollo 13-at, majd miután véget ért a film, mindenki ment aludni.